By Malina är ett snabbt växande svenskt modeföretag som grundades 2010. Vi är inne i en expansiv fas med stor tillväxt och satsar nu på att anställa nya roller inom företaget. By Malina har idag kunder över hela världen och återförsäljare i stora delar av Europa där Skandinavien är den största marknaden i dagsläget.

För att kunna erbjuda slutkonsumenter produkter i världsklass, krävs inte bara passion, målmedvetenhet och en stark övertygelse. Det krävs också ett team i världsklass som vill utvecklas tillsammans med företaget. 

Nedan finns de tjänster som för tillfället är lediga. Hittar du inte den tjänsten du söker? Det går även bra att skicka en spontanansökan till careers@bymalina.com 
Lager och Logistikchef

Just nu söker vi en Packning, Lager och Logistikchef, tjänsten är en heltidstjänst med en provanställning på sex månader.

Som Lager- och Logistikchef är du en viktig länk i företaget för att göra våra kunder och återförsäljare nöjda. Att få rätt vara/order snabbt levererad är ett måste för oss som e-handelsbolag. Vi är ett snabbt växande bolag och det gäller att vara proaktiv i planering av lager, personal och tid. Vi säljer produkter av hög kvalitet och därför krävs hög noggrannhet och omvårdnad. Varje leverans till kund eller återförsäljare ska kännas personlig.
Som Lager- och Logistikchef på blir du tillsammans med ditt team en mycket viktig del i att säkerställa företagets kundfokus där leveranssäkerhet, kvalitet och service står i centrum.
I rollen som Lager- och Logistikchef ansvarar du för logistikprocessen där inköp, lager, orderhantering och transportplanering ingår. Du leder och ansvarar för personal inom logistik och orderhantering på lagret, du verkar för god ordning och reda samt efterlevnad av rutiner och instruktioner.
Detta samtidigt som du själv deltar i arbetet med orderhantering, inleveranser, plock och pack.

Vi erbjuder dig en viktig och bred roll i en miljö där samarbete, utveckling och ständiga förbättringar är centrala delar i det dagliga arbetet. Utöver detta ser vi gärna att du upphandlar och ser över befintliga avtal med speditörer, IT-leverantörer och andra eventuella samarbetspartners.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
• Daglig utskrift av ordrar
• Ansvara för lager och lagerplanering
• Utveckla företagets logistiktjänster
• Ta hand om inleveranser, uppackning, kontroll och avstämning av alla varor
• Plocka och packa ordrar till kunder och återförsäljare
• Skicka leveransbekräftelser och boka upphämtningar
• Hantera returer och reklamationer tillsammans med kundtjänst inom både Retail och Wholesale
• Personalansvar/bemanning vid behov (beroende på säsong)
• Ansvara för regelbundna inventeringar
• Ansvara för lagerrensningar/utförsäljningar
• Löpande jobb med att effektivisera flödet på lagret

VEM ÄR DU?
För att lyckas och trivas i rollen som logistikchef hos By Malina AB ser vi att du kan leda och driva företagets verksamhet på ett effektivt och kostnadsmedvetet sätt. Det är viktigt att du har förmåga att prioritera, kunna hitta lösningar har lätt för att fatta beslut. Du har erfarenhet av lagerstyrning och kommer att arbeta med logistikprocessen där du ser helheten utan att tappa detaljer. Ett intresse för ledarskap och att ta ansvar på ett strukturerat och noggrant sätt är en viktig del i din roll.
Att få med sig och uppmuntra dina kollegor med en positiv anda och energi till att jobba mot tydliga mål är en stor del i din roll som Lager- och Logistikchef. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt och har lätt för att skapa utvecklande relationer, både internt och externt. Vi ser även att du uppfyller nedanstående krav:

• Fullgjord gymnasieutbildning, högskoleutbildning med inriktning mot logistik är meriterande.
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
• Bra balans i ditt ledarskap, är serviceminded och har en positiv attityd.
• Handlingskraftig, uppskattar att jobba i högt tempo och är självgående.
• Ett noggrant och strukturerat arbetssätt med god planeringsförmåga.
• Goda datorkunskaper.
• Flera års erfarenhet från ledande befattning inom logistik, lager och transportplanering.
• Drivkraft till att vilja utveckla personal och verksamhet.

UPPLÄGG & ANSÖKAN
Start: Omgående
Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)
Placering: Sollentuna / Stockholm
Ansök genom att maila CV och personligt brev till careers@bymalina.com
Ange referens på ansökan: Lager och Logistikchef By Malina AB
Observera att tjänsten ska tillsättas omgående, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi har löpande intervjuer.

ARBETSTIDEN & OMFATTNING
Tillsvidare med sex månaders provanställning
Heltid

ERSÄTTNING
Fast månadslön enligt överenskommelse.

Kundtjänst & After Sales Manager

Just nu söker vi en Kundtjänst och After Sales Manager för att komplettera vårt lagerteam, tjänsten är en heltidstjänst med en provanställning på sex månader.

Som After Sales Manager är du ansvarig för allt arbete kring returer, reklamationer och reparationer. Vid tid över samt behov så är du även med och hjälper till med övrigt lagerarbete. Du har ett övergripande ansvar och jobbar nära vår lagerchef. Vi söker dig som har ett öga för detaljer, är noggrann och klarar av att hålla många bollar i luften. Vi ser gärna att du har jobbat med liknande uppgifter tidigare.

Som Kundtjänst Ansvarig är du en viktig länk i företaget för att göra våra kunder nöjda. Att få snabb och proffsig service är ett måste för oss som bolag. Vi är ett snabbt växande bolag och det gäller att vara proaktiv i planering av tid. Vi säljer produkter av hög kvalitet och därför krävs hög noggrannhet och omvårdnad. Varje retur eller reklamationsärende ska behandlas med stor noggrannhet och med en personlig kontakt med kunden. Vi ser gärna att du har jobbat med liknande uppgifter tidigare och att kundservice kommer naturligt för dig.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
• Besvara kundtjänstfrågor via mail
• Besvara kundtjänstfrågor via telefon
• Besvara allt som gäller returer och reklamationer, både gällande web shop och återförsäljare
• Ansvara för och hantera alla returer och reklamationer, både gällande web shop och återförsäljare
• Ansvara för och hantera kontakten med vår Sale Support gällande reklamationsärenden
• Ansvara för att kläder som går att reparera repareras
• Ha kundkontakt gällande byten och reklamationer
• Arbeta fram rutiner för tjänsten och effektivisera arbetet
• Hjälpa till att packa och plocka ordrar vid behov

KRAV PÅ ERFARENHET
Vi söker dig som är snabb på att lösa problem, hjälpsam och har erfarenhet av kundkontakt. Vi ser gärna att du har arbetat med returer och reklamationer eller liknande inom andra e-handelsbolag. Du har goda datakunskaper och lätt för att lära dig nya program.

Som person är du händig, strukturerad och trivs med ordning och reda. Du är orädd inför praktiska uppgifter och har inget problem med att ta i i ditt arbete. Du har stort kundfokus och förstår hur ett e-handelsbolag fungerar. Du sporras av ansvar och högt satta mål. Du är affärsmässig och trivs i en entreprenörsdriven verksamhet med hög utvecklingstakt.

VI ERBJUDER BLAND ANNAT
• En tjänst i ett företag med stora ambitioner och hög tillväxt.
• Fina möjligheter till utveckling inom företaget.
• Högt i tak i organisationen där du får utrymme för att driva egna frågor.
• Trevliga och hjälpsamma kollegor.

UPPLÄGG & ANSÖKAN
Start: Omgående
Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)
Placering: Sollentuna / Stockholm
Ansök genom att maila CV och personligt brev till careers@bymalina.com
Ange referens på ansökan: Kundtjänst & After Sales Manager By Malina AB
Observera att tjänsten ska tillsättas omgående, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi har löpande intervjuer.

ARBETSTIDEN & OMFATTNING
Tillsvidare med sex månaders provanställning
Heltid

ERSÄTTNING
Fast lön

Brudstylist för By Malina Bridal Collection

By Malina lanserade sin första bröllopskollektion 2014 och sedan dess har kollektionen vuxit. By Malinas vision är att få varje kvinna att känna sig speciell och unik i en By Malina kreation. Vi söker nu en brudstylist som vill bli en del av vårt team och jobba i vårt Stockholm showroom.

ARBETSBESKRIVNING
By Malina söker nu en duktig brudstylist till vårt Bridal showroom i Stockholm. Som brudstylist är du ansvarig för att tillhandahålla enastående kundservice till våra brudkunder och hjälpa dem att hitta den perfekta bröllopsklänningen. Tjänsten är en deltidstjänst om 50 % där du kommer att arbeta med brudklänningsprovningar i veckorna likväl som helgdagar enligt överenskommet schema. Tjänsten innefattar även arbete med leveranser och viss kundtjänst vid behov. Du kommer att arbeta i team tillsammans med och rapportera till vår kund- och säljansvarige för brudkollektionen för att möta våra kunders behov och förväntningar.

VEM SÖKER VI?
Vi söker någon som har tidigare erfarenhet av att jobba i butik, som har ett stort intresse för mode och som kan ge kunderna exceptionell personlig service. Som person är du strukturerad, självgående, noggrann och har mycket energi. Det kommer att vara intensiva arbetsdagar med flera provningar.
• Har tidigare erfarenhet av detaljhandeln inom mode
• Har en sympatisk, positiv, utåtriktad personlighet och ett engagemang för utmärkt personlig service
• Är självgående, engagerad, stresstålig och pålitlig
• Organiserad, noggrann och har ett öga för detaljer
• Visar empati till kunder och har förmågan att positivt lösa svåra eller känslomässiga situationer

Om du vill vara en del av ett dynamiskt team och hjälpa våra kunder att klä sig för en av de viktigaste dagarna i livet, vill vi gärna träffa dig.

ERSÄTTNING
Månadslön

Skicka CV och personligt brev till Amanda Eriksson på amanda@bymalina.com. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör löpande urval.

Extra lagerpersonal


ARBETSBESKRIVNING

Vi söker just nu efter extrapersonal till vårt lager i Stockholm. Tjänsten är en timanställning och den huvudsakliga arbetsuppgiften är att hantera det dagliga orderarbetet tillsammans med vår lageransvarig. Vi ser gärna att du är noggrann, ansvarstagande och jobbar bra även under högt tempo. Det är ett flexibelt jobb där du själv kan påverka dina arbetstider.HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER


• Vara delaktig vid inleveranser och uppackning. 

• Plocka och packa ordrar till kunder och återförsäljare.

• Hantera byten och returer.

• Hjälpa till vid inventeringar. KVALIFIKATIONER OCH KOMPETENS 


• Är service-minded och har en positiv attityd.

• Är stresstålig. 

• Har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. ERSÄTTNING

Timlön. Skicka CV och personligt brev till careers@bymalina.com
Ange referens ”Extrapersonal” i ansökan.

Praktik PR/Digital Marknadsföring

Är du en person som älskar att vara med och bygga ett varumärkes digitala kanaler? Är du social, kreativ och en ”doer”? Då kan detta vara en perfekt praktikplats för dig!

Som praktikant hos By Malina kommer du få en aktiv roll i teamet och bli engagerad i stort som smått. Du är en person som tycker om att jobba i grupp men är inte rädd för att ta egna initiativ och arbeta självständigt utifrån brief. Du är driven, gillar att jobba i ett högt tempo samt har ett brinnande intresse för mode och marknadsföring. Du kommer få dela upp din tid och assistera vår PR-koordinator och Content Manager.

Som praktikant hos By Malina medverkar du i den löpande verksamheten och är delaktig i stora som små projekt. Arbetsuppgifter sträcker sig från att assistera vid fotograferingar, bildhantering i Adobe programmen, delaktighet i utveckling av sociala medier, e-commerce samt assistera vid eventplanering och events, presshantering, se till att showroom är presentabelt, assistera med returer och utlån.

KRAV
Ha grundläggande kunskaper i InDesign och Photoshop samt kunskaper i Microsoft Office. En merit om du är erfaren inom fotografering.

PERIOD
Fulltid, 3-6 månader

Praktiken är oavlönad. Vi ser det vara meriterande om du har en utbildning inom PR/marknadsföring.

Praktiken avser att börja i mitten av augusti 2019. Praktiken utgår från vårt kontor på Birger Jarlsgatan 20, Stureplan.

Låter detta som du? Skicka ditt CV, personligt brev och eventuell portfolio till pr@bymalina.com. Ange referens ”Praktik” i ansökan.

Discover the world of @bymalina

Follow our Instagram to get inspired of #girlsinbymalina 
filled with daily inspiration, behind-the-scenes, snapshots and more.