By Malina är ett snabbt växande svenskt modeföretag som grundades 2010. Vi är inne i en expansiv fas med stor tillväxt och satsar nu på att anställa nya roller inom företaget. By Malina har idag kunder över hela världen och återförsäljare i stora delar av Europa där Skandinavien är den största marknaden i dagsläget.

För att kunna erbjuda slutkonsumenter produkter i världsklass, krävs inte bara passion, målmedvetenhet och en stark övertygelse. Det krävs också ett team i världsklass som vill utvecklas tillsammans med företaget. 

Nedan finns de tjänster som för tillfället är lediga. Hittar du inte den tjänsten du söker? Det går även bra att skicka en spontanansökan till careers@bymalina.com 
Praktik PR/Digital Marknadsföring

Är du en person som älskar att vara med och bygga ett varumärkes digitala kanaler? Är du social, kreativ och en ”doer”? Då kan detta vara en perfekt praktikplats för dig!

Som praktikant hos By Malina kommer du få en aktiv roll i teamet och bli engagerad i stort som smått. Du är en person som tycker om att jobba i grupp men är inte rädd för att ta egna initiativ och arbeta självständigt utifrån brief. Du är driven, gillar att jobba i ett högt tempo samt har ett brinnande intresse för mode och marknadsföring. Du kommer få dela upp din tid och assistera vår PR-koordinator och Content Manager.

Som praktikant hos By Malina medverkar du i den löpande verksamheten och är delaktig i stora som små projekt. Arbetsuppgifter sträcker sig från att assistera vid fotograferingar, delaktighet i utveckling av sociala medier, e-commerce samt assistera vid eventplanering och events, presshantering, se till att showroom är presentabelt, assistera med returer och utlån.

Praktiken avser även övriga kontorsrelaterade uppgifter samt deltagande i övrig personals dagliga verksamhet på By Malinas huvudkontor.

MERIT
Ha grundläggande kunskaper i Adobe programmen, kunskaper i Microsoft Office samt om du är erfaren inom fotografering.

PERIOD
3-6 månader

Praktiken är oavlönad. Vi ser det vara meriterande om du har en utbildning inom PR/marknadsföring.

Praktiken avser att börja under början av hösten 2019. Praktiken utgår från vårt kontor på Birger Jarlsgatan 20, Stureplan.

Låter detta som du? Skicka ditt CV, personligt brev och eventuell portfolio till pr@bymalina.com. Ange referens ”Praktik” i ansökan.

Extra lagerpersonal


ARBETSBESKRIVNING

Vi söker just nu efter extrapersonal till vårt lager i Stockholm. Tjänsten är en timanställning och den huvudsakliga arbetsuppgiften är att hantera det dagliga orderarbetet tillsammans med vår lageransvarig. Vi ser gärna att du är noggrann, ansvarstagande och jobbar bra även under högt tempo. Det är ett flexibelt jobb där du själv kan påverka dina arbetstider.HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER


• Vara delaktig vid inleveranser och uppackning. 

• Plocka och packa ordrar till kunder och återförsäljare.

• Hantera byten och returer.

• Hjälpa till vid inventeringar. KVALIFIKATIONER OCH KOMPETENS 


• Är service-minded och har en positiv attityd.

• Är stresstålig. 

• Har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. ERSÄTTNING

Timlön. Skicka CV och personligt brev till careers@bymalina.com
Ange referens ”Extrapersonal” i ansökan.

Discover the world of @bymalina

Follow our Instagram to get inspired of #girlsinbymalina 
filled with daily inspiration, behind-the-scenes, snapshots and more.